Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300

Medewerkers

JosmarJosmar

Josmar is sinds 2010 eigenaar van Potten & Pannen. In 2002 is hij als bedrijfsleider begonnen. Hij kwam als klant binnen toen de voormalig eigenaar vroeg of hij in de winkel wilde komen werken. En wat is er mooier dan van je passie je werk te maken? Koken had altijd al zijn interesse. Voor vrienden koken, experimenteren met gerechten en recepten, proeven en lekker eten, is wat hij graag doet. Regelmatig volgt hij een kookcursus en gaat hij naar beurzen om zijn kennis op peil te houden. Een kookgek pur sang met hart voor de zaak en zijn klanten. Als Josmar niet aan het werk is, vind je hem thuis in de keuken of is hij op pad met zijn kinderen.
Zijn favoriete kookgerei: Het Koksmes van Wüsthof  dat hij al 24 jaar heeft.

Josmar (@pottenenpannen) op Twitter Josmar op Facebook Josmar op Google+

CoertCoert

Coert is in 1998 begonnen bij Potten & Pannen. Hij studeerde af aan de hotelschool en als klassiek zanger aan het conservatorium.
Nu combineert hij zijn carriere als zanger met zijn hobby koken. Hij is regelmatig in de winkel te vinden en kookt graag voor vrienden.

AnneAnne

Een van onze medewerksters is Anne. Zij werkt sinds 2006 bij Potten & Pannen. Anne vindt het enorm leuk om te koken voor haar familie en vrienden.

Zij heeft een moestuin, waar veel (vergeten) groenten en fruit worden verbouwd. Zij assisteert zowel in de winkel als achter de schermen met het maken van het roosters voor alle collega's.

Het is prettig winkelen bij Potten & Pannen

 Le Creuset Demeyere Wüsthof   Magimix    Bamix

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs