Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300

Over Kookwinkel Potten & Pannen

Kookwinkel Potten & Pannen is sinds 1955 gevestigd op de hoek van de Maliebaan en Nachtegaalstraat in Utrecht. Potten & Pannen is hiermee een van de eerste echte kookwinkels in Nederland.

 

 

Kookwinkel Potten & Pannen zorgt voor kwalitatief hoogstaande producten. Doordat elk product door ons zelf getest is, zijn alle producten écht goed en kunnen wij adviseren bij elke keuze. Voor ons brede assortiment pannen, messen, keukenmachines en ander keukengerei maken wij uit het aanbod strenge keuzes. 

 

Sinds 1998 vertalen we deze filosofie ook naar het internet. Met de online Kookwinkel Potten & Pannen heeft u de zekerheid van topkwaliteit producten en goede service met het gemak van online bestellen en een snelle verzending.

 

 

Potten & Pannen Utrecht (Nachtegaalstraat 94) Wugly Cijfer

Productbeleid

Niet alle producten vinden wij geschikt voor Potten & Pannen. We maken een strenge selectie van producten bij verschillende leveranciers over de hele wereld. Mochten we een product niet kennen dan testen we het product eerst uitvoerig voordat we het opnemen in de collectie.

 

de online kookwinkel Potten & Pannen heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een product dat niet aan onze verwachting voldoet, nemen we niet op in onze collectie.

 

Heb je een tip voor een mooi kookproduct? Dan horen wij dit graag op tip@pannen.nl. Alvast bedankt!

 

Geschiedenis

Potten & Pannen is 56 jaar geleden opgericht door mevrouw Van Laar.  Zij verkocht samen met haar man op huurkoop basis koelkasten. Later breidden zij hun assortiment uit met wasmachines en magnetrons.

 

De winkel is halverwege de jaren 60 overgenomen door haar zoon Frank van Laar en hij heeft samen met zijn partner Bart Post de winkel omgebouwd naar een van de eerste moderne kookwinkels van Nederland.

 

In 2002 kwam Josmar Lub in de winkel werken als bedrijfsleider. In 2007 heeft hij de winkel voor de helft overgenomen en eind 2010 werd Josmar de volledige eigenaar van Potten & Pannen. Sindsdien is de online kookwinkel Potten & Pannen gegroeid tot een van de betere online kookwinkel van Nederland

Het is prettig winkelen bij Potten & Pannen

 Le Creuset Demeyere Wüsthof   Magimix    Bamix

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs