Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300

Klantenservice

 

 

 

Online Kookwinkel Potten & Pannen vindt service heel belangrijk. Het grote voordeel van de Online kookwinkel Potten & Pannen is dat we ook een winkel hebben waar je met al je vragen terecht kunt. Je kunt ons altijd bellen of een mailtje sturen. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze fysieke winkel aan de Nachtegaalstraat in Utrecht.

 

 

 

 

 

Verzending


Online kookwinkel Kookwinkel Potten & Pannen verstuurt bestellingen met Post.nl. Doorgaans worden bestelling die voor 16.00 uur geplaatst zijn nog dezelfde dag verstuurd en zijn deze dus de volgende dag bij je in huis.

 

Voor bestellingen naar Nederland, België en Duitsland van boven €35,- worden geen verzendkosten gerekend. Hieronder bedragen de verzendkosten €5,50 per bestelling. Neem voor verzending naar een ander land dan de drie bovengenoemde even contact met ons op. Voor het verzenden onder rembours rekenen wij €6,- extra verzendkosten, ook voor bestellingen boven €35,-.

 

Is een product dat je besteld hebt toch niet op voorraad dan nemen wij direct contact met je op.

 

Betaling

Bij online kookwinkel Kookwinkel Potten & Pannen betaal je veilig en gemakkelijk via de internetkassa van BUCKAROO. Je kunt betalen met iDeal en de Creditcards van Visa, Mastercard en American Express. Ook kun je je bestelling laten verzenden onder rembours, hiervoor rekenen we extra verzendkosten.

 

iDeal MasterCard American Express Visa

In de winkel aan de Nachtegaalstraat accepteren wij, naast contant, PIN of Creditcard, ook VVV Iris-Cheques en onze eigen cadeaubonnen als betaalmiddel.

 

Garantie

Bij online kookwinkel Kookwinkel Potten & Pannen verkopen we alleen kwalitatief hoogwaardige producten. Producten waar we achter staan en die we zelf getest hebben. Mocht een van onze producten toch binnen een onredelijke termijn gebreken vertonen, neem dan altijd contact met ons op en kom bij voorkeur even langs met het product.
Als het binnen de door de fabrikant gestelde garantietermijn gebeurt, sturen wij het product op. Als het buiten de fabrieksgarantie valt, zoeken we samen naar een oplossing.

 

Ruilen

Ben je toch niet helemaal tevreden met een product? Of had de jarige het geschenk al? Ruilen is in de winkel altijd mogelijk, mits het product ongebruikt en in originele staat is. Neem wel altijd de aankoopbon mee.

 

Retourneren

Het kan altijd gebeuren: je koopt iets via onze online kookwinkel  en het product voldoet niet aan je verwachtingen. Geen probleem, want je kunt het product binnen 30 dagen retour sturen, mits het product ongebruikt en in originele staat is en indien mogelijk in de originele verpakking. Je krijgt het aankoopbedrag dan zo snel mogelijk teruggestort.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Het geven van een reden voor de retour is niet verplicht, maar we horen wel graag waarom je ontevreden was. Zo kunnen wij dit in de toekomst voorkomen of helpen zoeken naar een oplossing.

 

 

 


 

 

 

Parkeren en Bereikbaarheid

Bij ons vlak om de hoek, op de Maliebaan, is altijd voldoende parkeergelegenheid. Dit is betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur.

 

Kooknieuws

online Kookwinkel Potten & Pannen probeert je op veel manieren op de hoogte te houden. Lees hoe je het laatste kooknieuws binnen kan krijgen.

 

Cadeaubonnen

In onze webshop vindt u de Cadeaubonnen van Potten & Pannen . Ze zijn verkrijgbaar in waardes tussen €5 en €100.  Ze zijn voorlopig alleen nog te besteden in onze winkel in Utrecht.

 

Messen laten slijpen

Messen weer volledig laten slijpen door een professional? Wij sturen elke twee weken messen op naar een vakman. Zorg dat de messen voor donderdag bij ons binnen zijn, dan zijn ze op de dinsdag erop weer bij ons terug. Het slijpen van een gemiddeld koksmes kost, ter indicatie, € 8.-

 

Je kunt de messen ook naar ons opsturen om te laten slijpen. Zorg dat je in dat geval duidelijk je telefoonnummer en retouradres erbij vermeldt. Je krijgt de geslepen messen dan van ons met een factuur erbij terug. Hiervoor rekenen we € 5,50 verzendkosten.

 

 

 


 

 

 

Klachtafhandeling

We doen ons best je zo goed mogelijk te helpen, maar er kan natuurlijk altijd iets mis gaan. Een klacht kun je sturen naar service@pannen.nl, we doen ons best het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Na ontvangst van de klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij beantwoorden je klacht binnen 14 dagen na ontvangst, mocht het meer tijd nodig hebben, dan laten we je dat weten.

 

Online Kookwinkel Potten & Pannen voldoet aan de voorwaarden voor het Webshopkeurmerk van Keurmerk.info. Mochten we er samen niet uitkomen dan kun je de klacht ook sturen naar de geschillencommissie hiervan via info@keurmerk.info.

 

Algemene Voorwaarden

Online Kookwinkel Potten & Pannen voldoet aan de voorwaaren van Keurmerk.info. Lees voor de precieze voorwaarden hier de Algemene Voorwaarden van Kookwinkel Potten & Pannen en het keurmerk.

 

Privacy Beleid

Online Kookwinkel Potten & Pannen gaat voorzichting met je belangrijke gegevens om. Lees er meer over in ons Privacy Beleid.

Het is prettig winkelen bij Potten & Pannen

 Le Creuset Demeyere Wüsthof   Magimix    Bamix

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs