Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300
 

Kom asperges proeven op zaterdag 17 april!

 

Asperges

Hoera, het is lente! En ook weer tijd voor asperges. Donderdag 8 april startte het aspergeseizoen. Om dit te vieren organiseert Potten & Pannen een aspergeproeverij. Louis Meisen van Shizo Catering komt zaterdag 17 april bij ons in de winkel asperges bereiden. Louis is een bevlogen cateraar uit Utrecht en we zijn dan ook blij dat hij een demonstratie komt geven.

 

En u kunt komen proeven. Niet alleen van de asperges, maar ook van de heerlijke bijpassende witte wijnen die Peek & van Beurden Delicatessen hiervoor heeft geselecteerd. Deze wijnen zijn ook bij ons te koop voor een speciale Potten & Pannen prijs.

 

We zien u graag op zaterdag 17 april vanaf 11.00 uur bij de aspergeproeverij in onze winkel aan de Nachtegaalstraat te Utrecht. Tot dan!

 

Shizo Catering

Koken met Shizo Catering

 

Louis Meisen is een jonge, enthousiaste kok met een grote creativiteit. Sinds kort heeft hij zijn eigen cateringbedrijf. Louis zal de hele dag door demonstraties geven en hapjes klaarmaken.

Neem voor verrassende, professionele catering op maat contact op (louismeisen@gmail.com / 06-48494375 ) of volg @shizocatering op twitter.

 

 

Peek & van Beurden

Aspergewijnen met Peek & van Beurden

 

Edwin Peek van Peek & van Beurden Delicatessen schrijft in ons kookblog over de combinatie van asperges en wijn. Hij heeft speciaal voor de viering van het aspergeseizoen drie heerlijke aspergewijnen uitgezocht.

Hieronder ziet u zijn selectie van bijzondere wijnen. Ze zijn tijdelijk voor een speciale Potten & Pannen prijs te verkrijgen via onze winkel, per doos van zes flessen.

Er zijn geen producten die aan uw criteria voldoen.

Het is prettig winkelen bij Potten & Pannen

 Le Creuset Demeyere Wüsthof   Magimix    Bamix

Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs