Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300

Moederdag zondag 13 Mei 2012

Moederdag zondag 13 Mei 2012

vrijdag 27 april 2012 0 reacties
Geplaatst in Nieuws door Eveline

Zondag 13 Mei is het weer Moederdag! Dè dag om alle (groot)moeders even in het zonnetje te zetten. Houdt jouw moeder van lekkere gebakjes en taartjes? Dan kan je haar vast blij maken met een cadeautje uit onze bakcollectie. Om gelijk gezellig samen uit te proberen èn van het resultaat te proeven. Met de mooie siliconen roosvorm, maak je van een simpel cakebeslag een spectaculaire tulband. Het lekkerst natuurlijk met de echte natuurlijke vanille van Nielssen Massey en de pure chocoladedrops die niet smelten.

En zoek je een extra mooi cadeau voor de bakkende moeder dan is de deegmachine van Kenwood of KitchenAid waarschijnlijk wel een groot succes! Beide zijn momenteel ook nog aantrekkelijk geprijsd.

Is je moeder niet zo’n keukenprinses, maar houdt ze wel van een lekker ontbijtje (op bed?). Dan wordt ze vast vrolijk van de unieke Magimix Broodrooster Vision, het enige rooster, waarbij je kan zien hoe bruin je getoaste boterham is òf van de electrische waterkoker van Kenwood, die er uit ziet als een klassieke waterketel!

Dus vergeet jouw moeder niet op Moederdag en verwen haar met een mooi cadeau voor in de keuken!


Over Eveline

Eveline heeft bij Potten & Pannen van haar hobby haar werk gemaakt. En dat laat ze graag zien. Lees meer over Eveline.
Geplaatst in Nieuws door Eveline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Het is prettig winkelen bij Potten & Pannen

 Le Creuset Demeyere Wüsthof   Magimix    Bamix

Refine your query below

(or continue typing in the searchbox above):

products

Search by price