Klantenservice Over ons

Potten & pannen

onze kookblog
tel : 030 23 11 300

Beoordelingen

Heeft u een product van Potten & Pannen? Schrijf dan nu een recensie op onze website en help anderen met het maken van hun keuze.

 

Klanten over onze producten

0

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Beoordeling door Hans

geplaatst op donderdag 13 maart 2014

Demeyere Industry Koekenpan 28cm

top!!!!!

Ook de Industry lijn van DeMeyere is prachtig!!! Fantastische pan!!!!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Hans

geplaatst op dinsdag 11 maart 2014

Demeyere Industry Koekenpan 28cm

top!!!!!

Gisteren besteld, nu al binnen! Als cadeau gegeven. Wederom een super mooie pan van DeMeyere!!!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Andrew

geplaatst op woensdag 30 oktober 2013

Futura Hawkins Snelkookpan 6 liter

Geweldige pan voor vele vormen van koken

Met deze pan kan ik zelfs op een kleine pit op een lage stand mijn pan snel heet krijgen door de goede geleiding. Door de hoge druk die tot 140 graden gaat, krijg ik alles zeer snel van binnen gaar, nog voordat de buitenkant van het vlees aanbrandt bijvoorbeeld. Mijn rubberen ring is vrij snel hard geworden waardoor de pan ging lekken, maar deze ga ik vervangen voor 6,50 euro. De rest van de pan is van superhard metaal en ik kan er lekker op krassen met metalen spatels zonder me zorgen te maken om stukjes teflon in mijn eten. Ik zou wel de grootste pan nemen die er is, want het spatelen in een pan met een kleine diameter is nogal moeilijk.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door DJ van Stolk

geplaatst op dinsdag 29 oktober 2013

Futura Hawkins - Rubberen Ring Snelkookpan - 4/5/6L

een pan uit duizenden

Ik ben opgegroeid met pressure cookers; mijn moeder kreeg er een uit Amerika in de 50er jaren.Zij maakte er vaak soep in maar bereidde ook hazen en fazanten en eenden in het apparaat. Mijn Mary Futura heb ik 20 jaar geleden geërfd van mijn schoonmoeder en ik vind het nog steeds mijn mooiste pan en ideaal in de keuken. Hij is dus zeker 25 jaar oud en nu pas heb ik de rubber ring die het deksel afsluit vervangen. Veel te laat natuurlijk want nu pas merkte ik dat ik em gewoon kon breken , zo hard was ie geworden.Dank voor de supersnelle service! Ik bestelde in het weekend en vandaag dinsdag kwam per post mijn bestelling. Wat een verschil met die oude ring, dat zal een boel gas schelen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Roberto

geplaatst op maandag 21 oktober 2013

Pizzaoven Ferrari Delizia

Lekker en eenvoudig pizza's bakken in een snelle Ferrari

Al decenia maak ik zelf pizza thuis. Eigen deeg en eigen saus. En dat allemaal in een normale oven. Waarom over stappen naar een Pizza oven. Ik was erg sceptisch. Het is fijn dat Potten en Pannen demonstraties geeft van hun producten. Zo ook een aantal weken geleden, waarbij de Pizza oven getoond werd in combinatie met de green egg. Hoe smaakt nou zo'n pizza als die in 5 minuten gaar is. Ik kan je vertellen dat die heerlijk smaakt. En na het zien en proeven heb ik een Ferrari pizza steenoven aangeschaft. Thuis maken wij nu met grote regelmaat gebruik van de steenoven. Vooral omdat je eigen deeg binnen 15 minuten hebt gemaakt. En als je een uurtje later pizza's gaat bakken, gaat dat ook lekker snel. Binnen 5 minuten heb je een heerlijke steenoven pizza op je bord liggen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Veronica

geplaatst op zondag 20 oktober 2013

Futura Hawkins Snelkookpan 3 liter

razendsnelle afhandeling!

Op 17 oktober 2013 telefonisch de prijs gevraagd voor verzending naar Frankrijk, dezelfde dag per e-mail besteld, en 2 dagen later, op 19 oktober, is de pan bij mij in Frankrijk afgeleverd. Ik moest hem toen zelfs nog betalen. Hier kunnen andere internetwinkels een voorbeeld aan nemen. Chapeau!!!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Danny Haezebrouck

geplaatst op dinsdag 20 augustus 2013

Futura Hawkins Snelkookpan 5 liter

futura snelkookpannen 3 en 5 l

Reeds vele jaren gebruik ik de snelkookpan 3 l dagelijks. Onlangs kocht ik de snelkoker van 5 l en beiden zijn de beste aankopen die ik al gedaan heb. Ook verschillende reservestukken heb ik reeds besteld per telefoon en altijd kon ik rekenen op een vlugge toezending en vlotte afhandeling. Héél tevreden over de hele lijn.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Anna M.

geplaatst op zaterdag 5 januari 2013

Demeyere Atlantis Kookpan 20cm

Mooi materiaal, om naar te kijken en... mee te werken natuurlijk.

Heerlijk om mee te werken, maar ook het schoon en mooi houden ervan is geen probleem. Al jaren heb ik pannen van Demeyere in huis en alles blijft er ook nog eens lekker lang warm in deze pannen. De bestelling en de verzorging van alles ging weer als vanouds...Grandioos !!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Marjon

geplaatst op zaterdag 29 september 2012

Pizzaoven Ferrari Delizia

Topper

Na een snelle levering, meteen vandaag de eerste pizza's gebakken. Ze zijn heerlijk. We weten dat we de oven vaak zullen gebruiken, want we zijn gek op Italiaanse pizza's. Topaankoop....

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Topslijper

geplaatst op dinsdag 25 september 2012

Vulkanus slijper zwart

Topslijper voor scherpe prijs

Heb deze slijper nu een paar jaar. Werkt perfect. Ga er nu 1 cadeau doen aan iemand. Is hier trouwens scherp geprijsd, zag bij bv Conrad zelfde slijper voor 71 euro. Mijn messen worden vlijmscherp op een erg gebruiksvriendelijke manier.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door La Mouline

geplaatst op dinsdag 11 september 2012

Delfter Piepei

Geweldig handig hulpje

Ik heb het ei vorig jaar cadeau gekregen en het werkt super. Ik ben er erg blij mee. Geen probleem meer met het koken van de juiste garing.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Paul

geplaatst op woensdag 6 juni 2012

Pizzaoven Ferrari Delizia

Doen!

Het is zo leuk om te experimenteren met het deeg. Is ook wel iedere keer leermoment maar resultaat is na een paar mislukkingen zo goed. Alles zelf doen, het deeg, sauce, toppings. Te gek en het lukt me nu om iedere keer een lekkere pizza te maken. Heel enthousiast erover!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Saskia

geplaatst op maandag 4 juni 2012

Pizzaoven Ferrari Delizia

Super!

De allerlekkerste pizza's maak je nu zelf! De kinderen (en wij ook) willen niet anders meer. Wat een superding! Krokante bodem en lekker snel. Smullen!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Saskia

geplaatst op maandag 4 juni 2012

Melkschuimer Aerolatte

Voor heerlijke cappuccino

Echt een fijn apparaatje dit! Heerlijke cappuccino is zo gemaakt, snel en makkelijk. En deze melkschuimer koekt ook niet aan zoals onze vorige. Wel goed schoonhouden, na elk gebruik even afspoelen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Paul Cavadino

geplaatst op vrijdag 20 april 2012

Cameron rookoven groot 38x28x8,5

Cameron Rookoven groot

Werkt goed! Meerdere malen forel in gerookt met prima resultaat. Hoewel wij wel de truc uit de beschrijving hebben uitgevoerd met het deksel, zou dit toch wel beter kunnen! [Reactie Potten & Pannen: Na overleg met de klant is de suggestie doorgegeven aan de leverancier.]

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Bert

geplaatst op donderdag 19 april 2012

Thermometer digitaal CDN

Prima thermometer

Ik heb deze thermometer besteld om te gebruiken voor het meten van de kerntemperatuur van vlees op mijn barbeque. Ik heb er nu zelfs twee, zodat ik de kerntemperatuur kan meten, en daarnaast de dome temperatuur. Erg tevreden over deze thermometers.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door maaike

geplaatst op donderdag 19 april 2012

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

Super folie

Gebruik het al jaren, ik kan niet zonder, gelukkig ook in Nederland te krijgen dankzij Pottenen Pannen, nu de kleine rollen nog !

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door hobo

geplaatst op zaterdag 14 april 2012

Calphalon Sauteerpan (met deksel) 20cm

Dagelijks in de keuken en op tafel

Van onze oude Calphalon-pannen was na 18 jaar de zwarte toplaag versleten. Toch weer gekozen voor hetzelfde type, deze uitvoering met gekoelde pannen- en dekselgreep. Ik blijf het prettige pannen vinden, ze komen dagelijks bij ons op tafel. Potten en Pannen levert ze - relatief - voordelig en - absoluut - snel.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Saskia

geplaatst op dinsdag 20 maart 2012

Yotam Ottolenghi - Plenty. Groente genoeg om heel lekker te koken

Heerlijk boek!

Wat een prachtig boek met fijne recepten. Krijg meteen zin om er uit te koken. Niet te ingewikkelde, originele en lekkere recepten met veel groente, maar ook pasta. Aanrader.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Kathleen

geplaatst op maandag 27 februari 2012

Vanille Extract Organic - 118 ml

Zeer aan te bevelen

Sedert lang een absolute favoriet, vanwege het superieure aroma en het "bio"-label. Zeer blij het nu op het web te kunnen bestellen aan een voordelige prijs.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Marian

geplaatst op vrijdag 19 augustus 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

SUPER!!

Wij hebben deze pizzaoven nu enkele jaren en gebruiken hem enkele keren per maand. Telkens verheugen we ons er weer op! De pizza's lukken altijd goed. en zijn heerlijk krokant!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Marcel

geplaatst op zondag 7 augustus 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

HEERLIJK

Wat een heerlijke pizza's maak je met deze oven. Sinds ik dit van iemand in Italië had gehoord, heb ik er een gekocht. Ik ben er nog steeds heel blij mee en de familie trouwens ook. Krijgen vrij veel eters over de vloer en die vinden de pizza's ook heerlijk! Dus ik maak zelf nu ook reclame voor de Ferrari. Dus: AANRADER

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Arjan

geplaatst op donderdag 4 augustus 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Perfecte en snelle service

Ben erg blij met mijn nieuwe G3Ferrari pizzaoven. Op zaterdag besteld en keurig op dinsdag geleverd tesamen met een prachtig slacouvert van hoorn en coromandelhout (prachtig cadeau voor de liefhebber). Direct de oven uitgeprobeerd door zelf deeg te maken (ook een hele ervaring :-) ). Pizza smaakte geweldig. Wel de oven even een tijdje (15 min) aan zetten voordat je hem gebruikt in verband met nieuwigheid.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Ron

geplaatst op maandag 1 augustus 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Niet te geloven

Ben al jaren een fervente thuis pizza bakker en vond toevallig op spanje winkel jullie pizza oven, vrijdag om 14.00 uur besteld en de volgende ochtend in huis (supersnel). Zondag 8 pizza's gemaakt (4 min per pizza). Super krokant en kokend heet, de lekkerste pizza's die wij ooit gegeten hebben. Gr Ron

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Anne

geplaatst op donderdag 23 juni 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Super Apparaat

Ons gezin is erg blij met deze pizzaoven. We maakten zelf altijd al de pizza's, maar in onze gewone oven, werden ze toch snel nat en slap, als je er groente op deed. Nu heb je in een paar min. een heerlijke pizza. We gebruiken de broodbakmachine om het deeg te bereiden (bloem,water,gist,olijfolie,suiker en zout), dan bolletjes deeg plat rollen, ingrediënten erop en na 5 min. smullen maar. TOP. Veel collega's en vrienden enthousiast gemaakt De service was ook prima, door mijn eigen adres fout, super snel wederom verzonden, zonder enige verzendkosten in rekening te brengen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Kom

geplaatst op woensdag 22 juni 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Perfect

Heerlijk, gezellig met de kinderen bodempjes maken. Iedereen kan kiezen wat erop moet. Bijna ieder week wordt hij gebruikt. Ook perfect voor verjaardagen. Je maakt een flink aantal bodems, een tafel met de heerlijkste ingrediënten en ieder maakt zijn eigen.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Maria Moens

geplaatst op woensdag 30 maart 2011

Futura Hawkins - Overdrukventiel Snelkookpan

Uiterst tevreden

Mijn snelkookpan is al heel wat jaartjes oud, en ik kan hem echt niet missen. Vorige week kon ik hem niet meer onder druk krijgen en heb ik zelf uitgedokterd, wat de oorzaak zou kunnen zijn. Conclusie : de zekering was gesmolten. Via internet een overdrukventiel besteld en enige dagen later werd hij al afgeleverd. De moer met enige kracht losgedraaid en de nieuwe er in gezet. Tot mijn grote blijdschap functioneert mijn snelkookpan weer en kan ik weer heerlijke stoofpotjes maken! Hartelijk dank voor de snelle service.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Marja

geplaatst op dinsdag 8 maart 2011

Futura Hawkins Snelkookpan 5 liter

Geweldige pan, mooi design

Ik heb de 5 liter en 3 liter uitvoering in gebruik en deze voldoen geheel aan mijn verwachting. De 2 liter uitvoering (gratis bij de 5 liter) aan mijn moeder cadeau gedaan. Voor iemand alleen een mooie maat snelkookpan. Deze firma: prima service en snelle levering, echt een aanrader.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Anna M.

geplaatst op zondag 13 februari 2011

Braadpan Hart

Vooral de levering en de service zijn grandioos !

Al jaren hebben we hier een Le Creusetpan in huis, al is 't dan geen pan in hartvorm. Je kan er de lekkerste gerechten in maken. Maar de service en de levering die ik hier zo vele malen heb mee gemaakt en nog hoop mee te maken.... dat is een schot in ...... Bulls eye !!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Saskia

geplaatst op donderdag 13 januari 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Véél te lang gewacht met kopen!

Wouter Klootwijk had gelijk: wat een geweldig apparaat. Ik had 'm al veel eerder moeten kopen.... Net, een uurtje nadat hij gebracht werd, m'n eerste pizza op, een gevoel of ik op een terrasje in Rome zat te eten, zo lekker. Slecht 5 minuten in de oven was genoeg. Kopen!!!!!!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door gbv12

geplaatst op woensdag 5 januari 2011

Pizzaoven Ferrari Delizia

Klein maar fijn

Oventje is klein, maar voor het doel wel fijn in gebruik. Geen grote pizza's bestellen tijdens hamsterweken dus, maar zelf maken voor beste resultaat.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door as

geplaatst op maandag 27 december 2010

Dunschiller

geweldig (vinden -ex- dunschillerhaters)

Geweldig scherpe messen. Ik werkte nooit met dunschillers, kon er niet mee overweg. Maar deze dunschiller is veel makkelijker dan elke andere dunschiller. Bovendien door de ergonomische greep door mij, met ernstige artrose heel goed te gebruiken. Mijn partner, ook een dunschiller, gebruikt hem steeds vaker. Paprika's zijn er goed mee te ontvellen en zelfs tomaten zijn sneller geschild dan ontveld.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Miranda

geplaatst op woensdag 8 december 2010

Pizzaoven Ferrari Delizia

De pizza's waren heerlijk

Even een update bij m'n beoordeling. We hebben heerlijke pizza's gemaakt. Mijn dochter vond ze lekkerder dan van het Italiaanse restaurant. Ondanks de eerste keer proberen, ging het heel goed en kwamen de pizza's er subliem uit. Een echte aanrader dus!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Miranda

geplaatst op woensdag 8 december 2010

Pizzaoven Ferrari Delizia

We hebben er zin in!

Zojuist hebben we de pizzaoven ontvangen, levering is altijd snel en de artikelen zijn netjes verpakt. Bij het uitpakken van de pizzaoven kwam er een kadootje tevoorschijn die ik niet besteld had. Het was een pizzasnijder (met zo'n wieltje). Ik was van plan die aan te gaan schaffen, omdat het met een mes niet altijd makkelijk snijden is. Nu hoeft dat niet meer, waarvoor mijn hartelijke dank. Het deeg staat te rijzen en we gaan zo onze eerste pizza's proberen te bakken, we hebben er zin in!! Bij kwaliteit ben ik in het midden gaan zitten omdat ik dat nog niet kan beoordelen. Maar aangezien ik al meer artikelen heb aangeschaft via potten & pannen tot volle tevredenheid, heb ik daar vertrouwen in en ga ik er van uit dat dat wel goed zit. En nu........... op naar de pizzaoven!!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Gerard Verhoef

geplaatst op zaterdag 27 november 2010

Pizzaoven Ferrari Delizia

Bakt perfecte pizza's

Donderdag online gekocht, vrijdag geleverd. Frank en zijn mensen hadden er een cadeautje bij gestopt, om vrolijk van te worden. Maar zaterdag werd ik pas echt vrolijk: de eerste pizza die ik bakte was meteen mijn beste ooit. Zelfs met goedkope bloem en gedroogde gist een perfect heerlijk resultaat. Enige puntje van kritiek: in de gebruiksaanwijzing wordt steeds gesproken over "de pizza" voor 4 personen gemaakt van 500 gram bloem. Met 500 gram maak je gemakkelijk 4 pizza's. Ik kan het oventje iedereen aanraden: voor vrolijk, gezond en heerlijk koken!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Corina

geplaatst op donderdag 2 september 2010

Thermometer digitaal CDN

Prima thermometer

Ik ben zeer te spreken over de digitale kern-thermometer. Zeer handig door het alarm en het hittebestendige snoer. Nu kan ik de thermometer gewoon in de pan laten hangen en me op andere zaken concentreren. Een alarm voor als een minimumtemperatuur bereikt wordt zou overigens ook nog wel handig zijn.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Anna M.

geplaatst op donderdag 15 juli 2010

Vulkanus slijper RVS

Die houden we er in !

Woww die is goed! Makkelijker kan gewoon echt niet. Dit is dus echt een goede keuze!!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Birgit

geplaatst op zondag 2 mei 2010

Braadpan Hart

Hartverwarmende stoofpotjes

Ideaal om lekkere hartverwarmende stoofpotjes in klaar te maken zoals Vlaams Stoofvlees en Boeuf Bourginion. Deze pan is hier uitstekend geschikt voor en mooi om je gerechten op tafel te presenteren. Heel leuk trouwcadeau, 't is zeker een schot in de roos!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Jak

geplaatst op dinsdag 23 maart 2010

Vulkanus slijper zwart

slijpt goed

Eindelijk een messenslijper die handzaam is en werkelijk goed slijpt.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Anke

geplaatst op zondag 7 maart 2010

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

Geweldig huishoudfolie

Houdt heel goed de sterkste geurtjes in de koelkast tegen. Gebruik het al meer dan 10 jaar. Prijs is nogal hoog, maar dit weegt ruimschoots op tegen het gebruiksgenoegen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door hetty

geplaatst op dinsdag 2 maart 2010

Zachtfruit schiller met kartel

heel goed

ligt goed in de hand heerlijk gewoon om mee te werken.Zeer geschikt voor mensen met problemen in hand gewrichten. Top gaaf

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Roland

geplaatst op donderdag 25 februari 2010

Le Creuset Waterketel ''Tradition'' - Rood

De firma Potten & Pannen is een aanrader!

Zeer tevreden, een zeer snelle levering en een prima contact. Werkelijk een service om "U" tegen te zeggen. Design en kwaliteit van de fluitketel zijn verbluffend!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Kevin

geplaatst op dinsdag 16 februari 2010

Solis Citruspers

Zeer Goed

Al 3 weken in het bezit van deze pers en uitermate tevreden! Alleen vind ik de montage van de kop wat goedkoop en de pershendel mocht naar mijn mening wat minder zijdelingse speling hebben. Voor de rest gaat dit ding als een trein en is idd heel erg stil!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Patrick

geplaatst op zondag 31 januari 2010

Futura Hawkins Snelkookpan 6 liter

Mooi vormgegeven pan

De pan sinds 30 januari in gebruik en ben bijzonder tevreden over. Deze pan is Gemakkelijk in gebruik en goed schoon te houden. De handleiding had wel iets duidelijker gemogen maar naar een kleine "studie" kom je er wel uit. De levering van deze pan was ook perfect te noemen. Helemaal TOP.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Cees

geplaatst op dinsdag 29 december 2009

Vulkanus slijper RVS

Top product

Gemakkelijk in gebruik en scherper dan scherp!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Netty

geplaatst op vrijdag 11 december 2009

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

Nooit meer anders!

Al 5 jaar in gebruik. Zeer sterk, "plakt "goed, kan in magnetron, doe er langer dan 1 jaar mee, dus goedkoop! Kopen!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Jet

geplaatst op woensdag 9 december 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Nooit meer afhaalpizza...

Heerlijke pizza's maken we in deze oven. Elk weekend genieten, het liefst met vrienden erbij, elke vijf minuten komt er weer een heerlijke pizza uit, soms bak ik er wel tien achter elkaar! Alleen wel een beetje sneu voor de pizzaboer bij ons in het dorp, die heb ik sinds we de G3Ferrari in huis hebben niet meer gebeld...

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door René

geplaatst op donderdag 3 december 2009

OXO appelboor

Appelflappen, kom maar op

Het is er weer binnenkort tijd voor. Appelflappen! Maar dan moet nog wel het klokhuis eruit. Bij mijn vorige appelboor bleef er toch altijd een deel van het klokhuis in de appelplak zitten. Deze appelboor is wat breder en dat is net wat ik zocht.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door René

geplaatst op donderdag 3 december 2009

Dunschiller Y-model

Geen kramp meer

Ik krijg altijd kramp in mijn handen als ik veel aardappels achter elkaar "jas". Dit handvat houdt heel prettig vast. Het mesje is vlijmscherp en ik heb geen kramp meer in mijn hand

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door René

geplaatst op donderdag 3 december 2009

Taart/Pizzaschep RVS

Allesschep

Ik snijd vaak veel tegelijkertijd en dat moet dan allemaal in de pan. Hoe handig is dan deze allesschep.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Lex

geplaatst op dinsdag 1 december 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Prachtig ding

Ik kende hem al en wist wat ik kon verwachten, maar wat een lekkere pizza's komen hier uit. Niet alleen de verse, maar ook de diepvries pizza's worden stukken lekkerder. De levering was ook erg snel!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Monique

geplaatst op woensdag 18 november 2009

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

Super

Gebruik Saran al een jaar of 20, begrijp niet dat het zo slecht in Nederland verkrijgbaar is. Kleine rollen koop ik in Zwitserland bij de Migros.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Caroline van den Hout

geplaatst op donderdag 5 november 2009

Solis Citruspers

Een aanwinst in mijn keuken!

Degelijk apparaat, mooie strakke vormgeving. Gemakkelijk schoon te maken, en perst geruisloos en goed!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Frits

geplaatst op dinsdag 27 oktober 2009

Thermometer digitaal CDN

Degelijk

Deze is aardig aan de prijs, maar daar krijg je (voor zover ik weet na twee weken) wel een degelijk produkt voor. Helaas is er geen 'uit'-knop om de (bijgeleverde) batterij te sparen, deze haal ik er dus maar uit als ik geen temperatuur wil meten. Ik heb tot nu toe twee keer een bal gehakt gegeten die nèt gaar en uiterst sappig was. Voor mij een nieuwe ervaring: Perfect dus!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door anne

geplaatst op woensdag 30 september 2009

Taart/Pizzaschep RVS

superhandig!!!

heel handig in gebruik en pizza kun je nu gemakkelijk van de pizzasteen afhalen en ergens anders op doen

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door waterketel

geplaatst op zondag 27 september 2009

Le Creuset Waterketel ''Tradition'' - Rood

zeer tevreden

wij zijn heel tevreden over de aankoop van de waterketel LE CREUSET, prettig geluid als het water kookt en een goede omschrijving voor het behoud van de ketel , door het overige water te verwijderen en de vormgeving van de ketel is mooi, staat prachtig op ons zwarte gasfornuis. Vriendelijke groet, Annelies Zoutendijk

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Barry de Kruijf

geplaatst op dinsdag 15 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

niet alleen voor pizza's geweldig

Wij gebruiken de oven ook voor kip in folie,8 minuten klaar en tosties. Pizza di mama van Oetker is ideaal,3 minuten en klaar ,met een puber erg handig op 'hongermomenten' Alleen gebruiksaanwijzing in het buitenlands en hoe maak je de plaat eenvoudig schoon? Erg tevreden en met het warme weer stond ie met verlengsnoer gezellig op tafel buiten

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Onbekend

geplaatst op vrijdag 11 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Prima product

Vergt nog wel wat experimenteren voor een optimaal resultaat. Ook afhankelijk van toegepaste recepten.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Linda

geplaatst op donderdag 10 september 2009

Pastamachine Imperia RVS

Geweldige pastamachine

Deze pastamachine is heel degelijk. Het is vrij gemakkelijk om pasta te draaien. Tevens kun je er spaghetti en tagliatelli mee maken. Echt een aanrader dit product als je van de italiaanse keuken houdt. Het is zo lekker om verse pasta te eten.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Groeneveld

geplaatst op donderdag 10 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Tevreden

We zijn best te spreken over de oven. Ziet er schitterend uit, kleurt bijvoorbeeld mooi bij ons Francis, francis espresso-apparaat. Het grote voordeel van deze oven zou zijn dat deze zodanig heet kan worden, dat de pizza in korte tijd klaar en gaar zou zijn. Wij hebben gemerkt dat je 'm niet op zijn heetst kan zetten, hij gaat dan veel te snel met verbranding als gevolg. Staat trouwens ook duidelijk in de instructies. Ook moet je uitkijken met morsen op de plaat. Geeft snel aanleiding tot aangekoekte/aangebrande resten. In het begin was het toch nog vrij veel uitproberen, ook wat deeg en vulling betreft. Inmiddels de slag te pakken, heerlijke pizza's gegeten. Al met al tevreden over de aankoop.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Marianne Heynis

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Solis Citruspers

Zeer tevreden!

Zeer goed apparaat, geruisloos, zonder kracht te zetten te gebruiken,maakt de sinaasappels geheel leeg,zeer gebruiksvriendelijk,makkelijk te reinigen,dit product is zn geld meer dan waard,we hebben er erg veel plezier van en hij is ook nog mooi om te zien!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Erna

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Mooie, gebruiksvriendelijke Pizza-oven

Ongeveer een jaar hebben we de pizza-oven in gebruik en wij zijn er heel erg tevreden mee! De pizza's zijn snel klaar en overheerlijk. Staat ook gezellig en mooi op tafel als vrienden komen eten. Alle basisingredienten zet je klaar en iedereen kan zelf zijn favoriete pizza samenstellen. Na 5 minuten kun je je eigen creatie al proeven. Ook leuk voor een kinderfeestje.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Marita

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Taart/Pizzaschep RVS

Helemaal goed

Een heel handige pizzaschep, die je voor nog veel meer dingen kunt gebruiken.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door caroline

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Solis Citruspers

Heerlijk apparaat

Heerlijk stil en snel apparaat. Sinaasappels worden goed uitgeperst, citroenen persen was even wennen, goed aandrukken werkt. Tis een hoop geld maar we genieten er elke dag van!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Willem

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Solis Citruspers

Goed

Goed solide apparaat. soms wat moeite met harde binnenschillen.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Finie

geplaatst op woensdag 9 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

goede oplossing

Als je niet de mogelijkheid hebt om buiten een broodoven te zetten dan is dit een goed alternatief. Snel en makkelijk in gebruik. En och, een Ferrari in de keuken.... .

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door René

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Thermometer digitaal CDN

Als het echt om de smaak gaat

Ik heb jaren zonder kern thermometer gekookt met wisselend succes. Nu eten we het vlees zoals ik het bedoeld heb.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Henriette

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Een topproduct met evenredig resultaat.

Goede vrienden van me hadden hem al en waren er dol enthousiast over: de Pizza-oven G3 Ferrari. En inderdaad, toen ik een stukje van hun eigengemaakte, dunne(zoals ik het zo lekker vind) pizza proefde was ook ik om. Diezelfde middag heb ik hem nog besteld en de volgende dag had ik hem al in huis. Wat een service en wat een geweldig apparaat. De oven kan binnen korte tijd tot boven de 400 graden opwarmen en daarin proef je ook het verschil met je gewone oven. Het zelf deeg maken gaat me ook steeds beter af. Kortom: deze Ferrari laat alle concurenten ver achter zich...

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Rutger

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Vulkanus slijper zwart

perfect hulpmiddel in de keuken

Het is handig in gebruik, het plastic waar de keramische stenen opzitten is helaas van plastic dus als je je scherpe mes er per ongeluk inzet ontstaat er een snede. Verder erg gemakkelijk in gebruik. Zelfs de goedkoopste aardappelmesjes worden weer vlijmscherp.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Bolletje

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Pastamachine Imperia RVS

Prima

Gemakkelijk in gebruik en schoon te maken!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door lammers

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

geweldig

5 sterren

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door francoise

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

geweldig produkt

Met deze oven kun je heerlijke pizza maken. Als je het deeg klaar hebt en de garnering kun je achter elkaar maar pizza' s bakken. Let er wel op dat en niet teveel beleg op de pizza komt.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Mariëtte v.d. K.

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

schitterend goed

het is even wennen hoe je de pizza "te oven laat" moet die ook niet te groot maken, beter er een extra maken. En zorgen dat de mozarella niet te dicht bij de rand ligt. Loopt dan over de ovensteen. Maar wat een smaak. Maak wel zelf het deeg met biologische bloem en deel semolina. Is echt genieten en je kunt het ook buiten doen met kleine pizza's als borrelhapje.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Anna M.

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Voor ons een superoven !

Deze oven bracht z'n geld al op . Heerlijke hapjes , gezond en snel . Probeersels van groentetuin naar de oven , brachten het goede in deze vakantie extra naar boven !

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door margreet

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Saran 300mtr folie stoomoven/magnetron

ideaal folie papier

ideaal folie papier kreukt niet en is makkelijk los te halen. De prijs is wel duur maar je doet er wel lang mee want het is een hele dikke rol.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Willem

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Thermometer digitaal CDN

een perfect hulpmiddel

een perfect hupmiddel voor het braden van groot vlees. Functioneert prima en het vlees is af!

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door sjouk

geplaatst op dinsdag 8 september 2009

Delfter Piepei

ontzettend leuke gadget

wat een 'ei' leuk ding! de delftse huisjes print doet me altijd verheugd zijn, en dan de oer hollandse deuntjes erbij...een waar succes, en nooit meer een mislukt ei! brengt een hoop hylariteit met zich mee, dus echt een leuk kado, en makkelijk in gebruik.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Ton

geplaatst op zondag 12 juli 2009

Vulkanus slijper RVS

Subliem en vlijmscherp

Ik sluit me volledig bij Gertjan aan. Dit instrument mag in geen enkele keuken ontbreken. Eindelijk vlijmscherpe messen. Zelfs nog scherper dan toen ze nieuw uit het hoesje kwamen.

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Ton

geplaatst op zondag 12 juli 2009

Pizzaoven Ferrari Delizia

Pizza, pizza en nog eens echte italiaanse pizza

Toen we hem voor het eerst gebruikten wisten we nog niet wat ons te wachten stond. 10 minuutjes voorverwarmen. De pizza erin. Langzaam vult de keuken zich met een heerlijke geur. Echte Italiaanse pizza. Mooie dunne krokante bodem. De garnering heerlijk gegrild. Joepie! Weg met die deegmonsters van die supermarkt die op zijn eigen kleintjes let.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Gertjan R.

geplaatst op vrijdag 5 juni 2009

Vulkanus slijper RVS

Iedere Euro waard

Een must have voor de hobby kok. Altijd scherpe messen. Heerlijk, nooit meer messen wegbrengen om te laten slijpen. Eenvoudig in gebruik en altijd perfect resultaat.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Marion ten Bokum

geplaatst op woensdag 8 april 2009

Microplane fijn gourmet

Slim keukenhebbedingetje

Toen wij bij Potten en Pannen een magimix keukenmachine kochten raakten we uiteraard aan de praat over allerlei keuken artikelen. Nu schafte ik wel vaker handige dingetjes aan waar ik niet voor kwam, maar deze rasp is één van de meest slimme keukenhebbedingetjes. Vertellen verkopers je normaal dat iets toch zo reuze onmisbaar is in de keuken, bij Potten en Pannen lopen ze naar de koelkast, halen er Parmezaanse kaas uit en laten je ZIEN hoe het werkt. Ditto met het raspen van citroenschil. Wij eten geen pasta meer zonder dat deze rasp met een stuk Parmezaan op tafel komt. Bij het bakken gebruik ik de rasp voor het raspen van sinaasappel- en citroenschil. Een rasp die super is in de keuken. Een aanrader voor ieder die van koken houdt. Vriendelijke groet, Marion

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Ivonne

geplaatst op woensdag 11 maart 2009

Wüsthof Ikon Classic Santoku 17cm

Snijdt zeer fijn

Waar het koksmes net iets te grof voor is en een officemes te klein is dit een heerlijk mes voor de verfijndere ingredienten! Echt een verrijking van mijn messenset. Wederom een razendsnelle levertijd; binnen 24 uur in huis!

Prijs
Service
Kwaliteit


Beoordeling door Vulkanus

geplaatst op woensdag 17 december 2008

Vulkanus slijper zwart

Bloedsscherpe messen

Uitstekende en eenvoudige messenslijper. Geeft bloedscherpe messen. Ook in RVS te verkrijgen.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Van Dijk

geplaatst op dinsdag 16 december 2008

Solis Citruspers

Super

Wat een plezier om met deze machine een sinaasappel te persen. Maakt geen lawaai!!!!!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Van Dijk

geplaatst op dinsdag 16 december 2008

Vulkanus slijper zwart

Eindelijk weer scherpe messen

Erg fijne en goede slijper, ik kan iedereen deze aanraden!

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Thijs

geplaatst op maandag 8 december 2008

Thermometer digitaal CDN

Handig en degelijk

Uitstekende kern thermometer, degelijk uitgevoerd. Bediening is zeer eenvoudig. Er zit een mooi houdertje bij met een magneet waardoor de thermometer (het bedieningspaneel) niet in de la hoeft maar uit het zicht aan de afzuigkapschouw gehangen kan worden. Helaas is mijn gepocheerde ei nog niet gelukt maar aan de thermometer ligt dat niet.

Service
Kwaliteit
Prijs


Beoordeling door Thijs

geplaatst op zondag 23 november 2008

Microplane fijn gourmet

Prijzig maar onmisbaar

Na lang aarzelen of bijna 30 euro voor een rasp niet te gek is toch gekocht en daar heb ik geen spijt van: wat een geweldig apparaat. Raspen gaat superfijn, de citroenschilletjes smelten bijna op je tong, Ook ideaal voor nootmuskaat of knoflook raspen. Zeer tevreden dus en al snel onmisbaar geworden.

Kwaliteit
Prijs
Service


Beoordeling door Chris

geplaatst op zaterdag 8 november 2008

Microplane fijn gourmet

Geweldig voor citrus-rasp, niet voor parmezaanse kaas

Deze rasp is geweldig voor het heel fijn raspen van de buitenste laag van citrusvruchten zonder de witte vruchtlaag eronder (bitter) aan te tasten. Voor parmezaanse kaas gebruik ik een grovere rasp: deze rasp verandert de kaas in een wollige massa zonder 'bite'. Na jarenlang gebruik is deze rasp nog even scherp.



Verfijn hieronder je opdracht

(of typ verder in de zoekbox hierboven):

producten

Zoek op prijs